Pravno obvestilo

Izdelava: LTO Sotočje, ©

Vsebina strani (fotografije, tekst, oblikovanje) je zaščitena z zakonom o varstvu avtorskih pravic Republike Slovenije in mednarodno zakonodajo o varstvu avtorskih pravic.

 

Ta spletna stran vsebuje t. i. piškotke (Cookies) zaradi uresničevanja namena nemotenega delovanja strani. LTO Sotočje, Petra Skalarja 4, 5220 Tolmin ne zbira nobenih osebnih podatkov o obiskovalcih spletne strani, za katere nima posebne osebne privolitve obiskovalca portala www.dolina-soce.com. Kakršnokoli spremembo upravljanja spletne strani bomo objavili na tem mestu. Strežnik, na katerem se nahaja ta spletna stran je ustrezno zavarovan. ______________________________________________________________________________
Spletna stran www.dolina-soce.com je implementirala spletno oglaševanje (Display Advertising).
Obiskovalci lahko izklopijo Google Analytics za spletno oglaševanje in prilagajanje Googlove oglaševalske mreže z uporabo nastavitve oglasov.
Uporabljamo remarketing z orodjem Google Analytics pri oglaševanju na spletu.
Tretje osebe, vključno z Googlom, prikazujejo naše oglase na spletnih mestih.
Mi in tretje osebe, vključno z Googlom, uporabljamo piškotke (piškotki za Google Analytics) in druge piškotke (kot piškotka DoubleClick) skupaj za obveščanje, optimizacijo in oglaševanje, ki temelji na preteklih obiskov naše spletne strani.

LTO Sotočje želi varovati vašo zasebnost. Večino strani na našem uradnem turističnem portalu www.dolina-soce.com  je takšnih, da vam ni potrebno izdati kakršnihkoli podatkov o vas. Podatke, ki nam jih posredujete, ne bomo razkrili tretjim ali nepooblaščenim osebam in jih bomo uporabili zgolj v namen s katerim ste nam jih posredovali.

Arctur je vzdrževalec turističnega informacijskega sistema www.dolina-soce.com in v skladu s pogodbo z  LTO Sotočjem opravlja naloge glede vzdrževanja in nadgradenj portala.

Slovenski centralni rezervacijski sistem (v nadaljevanju CRS) je integriran v www.dolina-soce.com.
Feratel Media Technologies AG je ponudnik tehnične rešitve centralnega rezervacijskega sistema, ki svojo dejavnost izvaja v skladu s pogodbo z MG in za MG opravlja naloge glede vzpostavitve iz vzdrževanja centralnega rezervacijskega sistema. Feratel Media Technologies AG obdeluje osebne podatke samo v okviru naročnikovih pooblastil ter jih ne obdeluje in ne sme obdelovati za noben drug namen.

Izključitev odgovornosti
Za dokumente in podatke, ki so na razpolago s tega strežnika, LTO Sotočje ne jamči ali prevzema nobene pravne odgovornosti, ki se nanaša na natančnost, popolnost ali uporabnost katerekoli informacije, produkta ali opisanega postopka.

Nekateri podatki in informacije na teh spletnih straneh so ustvarjene ali strukturirane v datotekah in formatih, ki niso popolnoma brez napak in ne moremo jamčiti da naše storitve ne bodo prekinjene ali drugače prizadete s takimi problemi. LTO Sotočje ne sprejema nobene odgovornosti glede navedenih problemov kot posledico uporabe teh spletnih strani ali povezav na druge spletne strani.
 
Zunanje povezave
Zaradi prikladnosti lahko nekatere internetne strani LTO Sotočja omogočajo povezave na druge internetne strani. LTO Sotočje ni odgovorna za dosegljivost ali vsebino teh zunanjih internetnih strani, prav tako ne odobrava, jamči ali garantira za produkte, storitve, informacije, ki so opisane ali jih ponujajo navedene internetne strani. Uporabniki ne morejo domnevati, da te zunanje strani spoštujejo enaka načela glede spoštovanja zasebnosti, kot se jih drži LTO Sotočje.


Pogoji uporabe
Vsebina strani www.dolina-soce.com (fotografije, tekst, oblikovanje) je zaščitena in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, pod pogojem, da se vedno navede avtorja.

Vsebino strani se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez pisnega dovoljenja LTO Sotočje.