Smučišče Kanin

Najvišje visokogorsko smučišče v Sloveniji.

Smučišče Kanin - Sella Nevea ponuja smučarjem in deskarjem na snegu prav posebna doživetja. Velike količine naravnega snega in dobre snežne razmere omogočajo smuko vse tja do prvomajskih počitnic. Večina urejenih prog je primernih za izkušenejše smučarje, na obeh straneh smučišča pa je na položnejšem terenu poskrbljeno tudi za najmlajše.

Ponudba: 

  • Šola smučanja

Izberite med individualnimi urami z izkušenim inštruktorjem ali pa skupinskimi tečaji, prilagojenimi vašemu nivoju smučarskega znanja.

  • Free ride

Povezano smučišče Kanin - Sella Nevea je pravi raj za ljubitelje smučanja prostega sloga oziroma freeride. Predvsem na senčni strani italijanskega dela smučišča so pogoji za smučanje izven urejenih prog odlični - kvalitetna snežna odeja omogoča spust v vse smeri po zahtevnih in manj zahtevnih terenih.

  • Turna smuka

Bovec in Kanin s Sello Neveo sta meka za pustolovce,  ki se navdušujejo nad vodenimi turnosmučarskimi izleti, vodenem smučanje izven urejenih prog in zimskimi izleti v gore z izkušenimi gorskimi vodniki. Pri tem vselej upoštevajte vaše znanje, izkušnje, telesno pripravljenost in navodila vodnikov.

  • Tek na smučeh

V decembru 2016, v času omejenega obratovanja smučišča Kanin, bo na vrhu smučišča urejen krajši krog za tek na smučeh. 

  • Sankanje

V decembru 2016, v času omejenega obratovanja smučišča Kanin, bo na vrhu smučišča urejeno otroško sankališče.

Sončni Kanin
Dvor 43
SI-5230 Bovec, Slovenija
T: +386 (0)41 313 953
E: info@kanin.si
W: www.kanin.si